Allinq Group verstevigt positie

1-1-2017

De Allinq Group heeft een grote ontwikkeling doorgemaakt. Zeker in de afgelopen vijftien jaar is zij gegroeid: van een traditionele aannemer tot een strategische kennispartner. Na de introductie van de Allinq Group als nieuwe naam voor de holding op 1 mei vorig jaar, maakt zij in 2017 een volgende stap met een nieuwe concernstructuur.

Als specialist in verbindingstechnologie wil de Allinq Group haar klanten continu een effectieve meerwaarde bieden. Zeker in de wereld van informatie-infrastructuren waarin ontwikkelingen elkaar snel opvolgen en er meer nodig is dan het leveren van een goed product. Er is een flinke groei doorgemaakt. Van een traditionele aannemer tot een strategische kennispartner. Van het keurig aanleggen van het gevraagde netwerk naar het actief meedenken met klanten in hun businesscase.

Om deze positie met een nog scherpere klantfocus ook naar de toekomst toe te verstevigen en verder uit te kunnen bouwen internationaal, is vanaf 1 januari 2017 de concernstructuur hierop aangepast. Met behoud van de rijke historie vanuit Schuuring, draagt vanaf 1 januari 2017 het grootste deel van de organisatie met trots de naam Allinq. En uiteraard zijn de verschillende bedrijven en daardoor eigen specialismen binnen de groep, allemaal ‘an allinq company’. Dat is wat de organisatie met elkaar verbindt.

Connecting together
Met deze stap is de Allinq Group voorbereid op de toekomst. Om samen te ondernemen, mensen te verbinden en continu kwaliteit te leveren. Om steeds van meerwaarde te zijn. Nu, morgen en daarna.

Het cirkelorganigram van de Allinq Group:


Terug naar overzicht

15-2-2018

Nieuwe locatie voor Infra4all

Met ingang van 19 februari verhuist Infra4all naar...
1-11-2017

De evolutie in Belgisch glasvezel

Koperverbindingen zijn nog heel gebruikelijk voor...