Waar we voor staan

Wij zeggen liever dat we gewoon goed werk willen leveren. Voor ons ultieme doel: het realiseren van continuïteit. We werken daarom altijd aan langdurige relaties met klanten en partners en blijven innoveren voor nieuwe oplossingen. Daarbij ondernemen we bewust. Om bij te dragen aan de resultaten van onze klanten en aan onze omgeving. Samen werken aan samen verbinden. Dat is de passie die verankerd zit in onze cultuur. Een cultuur die zijn basis heeft in ons rijke verleden, in onze ervaring en in onze mensen.


Deze drijfveer is niet zomaar gekozen en komt vanuit onze kernwaarden. Deze vier kernwaarden zitten zo diep in onze organisatie verankerd dat ze hét fundament vormen van alles wat we doen, wie we zijn en waar we voor staan. Of het nu om Infra4all gaat, of om Allinq als groep, allemaal komen we vanuit dezelfde historie en worden we gedreven door dezelfde waarden.


Onze kennis en ervaring in verbindingstechnologie en infrastructuren reiken ver. Vanuit onze basis van constructie- en onderhoudswerk, verzorgen we tegenwoordig het volledige life cycle management (beheer van de levenscyclus) van diverse soorten informatie-infrastructuren voor telecomoperators in België.

Infra4all is trots onderdeel van de Allinq Groep. Samen met de groep staan we voor een langdurige samenwerking. Een transparante samenwerking waarin we kwalitatief hoogwaardige verbindingen realiseren. Samen verbinden. Nu, morgen en daarna.

15-2-2018

Nieuwe locatie voor Infra4all

Met ingang van 19 februari verhuist Infra4all naar...
1-11-2017

De evolutie in Belgisch glasvezel

Koperverbindingen zijn nog heel gebruikelijk voor...