Werkwijze

Infrastructuur Management
Als totaaldienstverlener voor informatie-infrastructuren helpen wij onze klanten, telecom netwerkeigenaren, beter te worden in hun kernactiviteiten: het leveren van de telecomdiensten. Dit doen wij door het aanbieden van life cycle management op hun infrastructuur. Ook wel infrastructuur management genoemd. Maar wat betekent infrastructuur management precies? En wat betekent het Allinq Infrastructuur Management voor u als netwerkeigenaar?
 
Het AIM-model
Vanuit onze groep, de Allinq Groep, is het AIM-model ontwikkeld voor het managen van de gehele levenscyclus van de infrastructuur binnen uw netwerk. Op tactisch en operationeel niveau en waar nodig adviserend op strategisch niveau. Ons AIM-model omvat alle fasen in de levenscyclus en samen met onze zusterorganisaties in Nederland en Duitsland, verzorgen wij alle fasen.
 
De levenscyclus van elk netwerk kent verschillende fasen (zie figuur). In elke fase leveren wij diensten en expertise voor zowel het actieve als het passieve netwerk.

We voeren de regie over het geheel. Bewust, want daar waar de fasen elkaar beĆÆnvloeden of raken wordt het daadwerkelijke verschil gemaakt. Een verschil dat zich vertaalt in verlenging van de levensduur. Of in een substantiĆ«le verhoging van de capaciteit, waardoor uw Total Cost of Ownership (TCO) significant lager uitpakt.
 
 
 
Met een sterke focus op constructiewerkzaamheden, ingegeven vanuit onze ruim 50 jaar aan kennis en ervaring in de Nederlandse telecommarkt, ontwerpen en bouwen wij informatie-infrastructuren voor de Belgische markt. Of het nu om koperverbindingen of om COAX- of FTTx-verbindingen gaat, Infra4all is specialist in verbindingstechnologie.

Onze werkzaamheden verzorgen wij samen met specialistische toeleveranciers en, waar nodig, met inbreng van extra kennis en ervaring vanuit onze zusterorganisaties Schuuring of Fiber4all.

Wilt u meer lezen over onze werkwijze en ons AIM-model? Zie de website van onze Allinq Groep.


1-1-2017

Allinq Group verstevigt positie

De Allinq Group heeft een grote ontwikkeling doorgemaakt....
14-11-2016

Magazine Allinq Visie

De nieuwste uitgave van het relatiemagazine Visie...